Dostava in Vračilo blaga

Informacije o dostavi in vračilu blaga

Pogoji dostave

Čas, ki se potrebuje za pripravo naročila je različen in v povprečju traja 2-3 dni.

Predvideni roki dostave in stroški se razlikujejo po regijah. Stroški dostave bodo dodani v košarico glede na vaš naslov:

Regija

Stroški dostave

Predviden čas dostave

Slovenija

€10

2-3 delovnih dni

Evropa (Avstrija, Hrvaška, Češka, Madžarska, Italija, Slovaška, Belgija, Nemčija, Luksemburg, Poljska, Nizozemska, Bolgarija, Danska, Francija, Republika Irska, Romunija, Estonija, Finska, Latvija, Litva, Portugalska, Španija, Finska, Ukrajina, Bosna in Hercegovina, Srbija, Švica,  Grčija in Švedska)

€30

3-5 delovnih dni

Združeno kraljestvo Velike Britanije

€40

5-7 delovnih dni

Če vaša država ni navedena v zgornji tabeli, mi je žal, vendar trenutno ne ponujam dostave v vašo državo. Lahko mi pošljete sporočilo in bomo preverili stroške dostave za vašo državo.

Vsa slovenska naročila nad 100,00 € (brez dostave) vključujejo brezplačno dostavo.

Potrudila se bom, da izpolnim predviden čas dostave, vendar vam tega ne morem jamčiti.

Kupci so odgovorni za vse morebitne carinske in uvozne davke. Ne odgovarjam za zamude zaradi carine.

Pogoji vračil in zamenjave

Po oddaji naročila ne sprejemam vračil, odpovedi ali zamenjave. Prosim, kontaktirajte me, če imate kakršne koli težave z vašim naročilom.

Blago z napako

Če je embalaža vašega naročila ob dostavi poškodovana, to obvezno prijavite dostavni službi in mi sporočite kaj se je zgodilo (v roku 5 dni od dostave). Prosim vas, da ravnajte enako, če se poškodba pokaže, ko odprete embalažo. Vsaka poškodba embalaže ali slike mora biti dokumentirana s fotografijami kot dokaz škode.