Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Zahvaljujem se vam za obisk Acrylic Art by Irena (www.acryl-art.si). Priporočam, da si splošne pogoje uporabe prebere vsak (uporabnik), ki obišče moje spletno mesto, preden uporabi spletno mesto in vpiše svoje osebne podatke ob registraciji in naročilu.

Uporabnik spletne trgovine Acrylic art by Irena se obvezuje, da bo ob obisku in uporabi spletnega mesta upošteval tukaj navedena pravila in pogoje, ter zakonska določila o avtorskih pravicah in lastninski pravici.

Na spletnem mestu se z vašim nakupom zbirajo osebni podatki, kot so ime in priimek, naslov plačnika, naslov za dostavo, elektronski naslov in telefonska številka. Vse podatke obdelujem z vašim soglasjem, ki ga podate ob naročilu. Vaši podatki bodo shranjeni varno, do njih lahko dostopajo samo avtorizirane osebe.

Če ne želite, da vaše podatke hranimo za naslednje nakupe, nam to sporočlite na info@acryl-art.si.

Pridružujem si vsako pravico do morebitnih sprememb in popravkov, vendar bodo spremenjene le tiste informacije, ki bodo veljale v prihodnosti. Ob vsaki posodobitni ali spremembi bo spremenjen datum, napisan na dnu te strani. 

Nazadnje posodobljeno: Medvode, december 2020